Abordări inovative centrate pe creşterea retenţiei universitare în rândul studenţilor - Ghidul studentului. vol. 1 Învăţarea în context academic - CRIȘAN, Claudia-Alina; ALBULESCU, Ion (2022)
IAPSE reprezintă acronimul subproiectului „Abordări Inovative centrate pe creșterea retenției universitare în rândul studenților din domeniul Psihologie și Științele Educației”, AG251/SGU/NC/II din 25.11.2019, din cadrul Proiectului privind învățământul secundar (ROSE), Schema de Granturi pentru Universități. Așa cum însuși titlul subproiectul o menționează, la nivelul acestuia, s‐a încercat să se ofere o mare varietate de activități celor 450 de studenți din grupul țintă, astfel încât să răspundem cât mai fidel nevoilor lor de adaptare universitară. Aceste nevoi au fost identificate în baza datelor statistice existente la nivelul facultății și al sondajelor realizate în perioada premergătoare scrierii proiectului.