Biotehnologii generale. Ghid de lucrări practice - FARKAS, Anca; CARPA, Rahela (2022)
Ghidul de lucrări practice de Biotehnologii Generale cuprinde un set de metode debiotehnologii microbiene și vegetale, care se pot realiza cu ușurință în laboratoarele didactice. Fiecarelucrare practică este structurată adecvat, sunt prezentate principiul lucrării, materialele și metodologiade lucru și se finalizează cu întrebări care asigură fixarea noțiunilor. De asemenea, la fiecare lucraresunt prezentate aplicațiile teoretice și practice ale metodologiilor abordate. Ghidul conține și o listăbibliografică actuală ce cuprinde atât lucrări științifice în domeniu cât și standardele ISO aplicabileîn laborator.Ghidul de lucrări practice de Biotehnologii Generale este destinat nu doar studențilorbiotehnologi, biologi și biochimiști, ci și cercetătorilor care își desfășoară activitatea în domeniulbiotehnologic. Acest ghid este astfel structurat să fie conform cu programa disciplinei BiotehnologiiGenerale, predate studenților de la Facultatea de Biologie și Geologie, Universitatea Babeș-Bolyai,Cluj-Napoca și corespunde cu tematica abordată și la alte facultăți de profil de la nivel național șiinternațional.