Actele Colocviului Internațional. Lexicografia academică românească. „Provocările informatizării” - MANEA, Laura; BURSUC, Alina‐Mihaela (2022)
Volumul de faţă cuprinde lucrări prezentate la Colocviul internaţional „Lexicografiaacademică românească. Provocările informatizării”, ediţia a XI-a, online, din 26–27 mai2022, organizat de Departamentul de lexicologie şi lexicografie de la Institutul de FilologieRomână „A. Philippide” al Academiei Române – Filiala Iaşi. La realizarea acestei ediţii aucolaborat cercetători ai Colectivului de limbaj natural de la Institutul de InformaticăTeoretică al Academiei Române – Filiala Iaşi şi din echipa proiectului TAFOC.