Pedagogia învăţământului primar - PRODAN, Gianina (2023)
Lucrarea se adresează studenților care se pregătesc pentru cariera didactică, cadrelor didactice – profesori pentru învățământul primar, institutori, institutoare, învățători și învățătoare – care susțin concursul de ocupare a posturilor didactice sau care sunt înscrise la gradele didactice, precum și celor cu expertiză în învățământul primar – mentori, metodiști, evaluatori.