Cuvântul rostit de actor pe scenă - MIHĂILĂ, Cătălina Elena (2023)
Cartea reprezintă un demers al cuvântului rostit de actor pe scenă, pornind de la cuvântul originar și până la cuvântul conectat și validat de laboratorul lăuntric al artistului dramatic și de celelalte instrumente de expresie și expresivitate. Lucrarea poate fi privită ca un manual de utilizare a cuvântului care nu este doar pronunțat, ci rostit.