Az iskolai értékelés korszerűsítésének kérdései - MUNTEAN, Loredana; ILE, Erzsébet (2023)
Ha arra a kérdésre keresi az olvasó a választ, hogyan fejleszti és támogatja az értékelés adiákokat, kérjük, olvassa el jelen tanulmánykötetünket, mely egy olyan módszertani gyűjtemény, amitkollegáim rendkívüli alapossággal, szakmai elhivatottsággal és pedagógusi alázattal állítottak össze.