Strategii de comunicare și marketing electoral. Suport de curs - AMUZA, Antonio (2023)
Lucrarea de față reprezintă o colecție construită firesc, în urma a 10 ani de prelegeri pe temamarketingului electoral, la două dintre catedrele importante ale Universității din București:Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și Facultatea de Jurnalism și ȘtiințeleComunicării. Acest material este mai degrabă un manual de buzunar ce vine în completarealecțiilor deschise , a prezentărilor foto-video și, în special a dialogului de la clasele de masterale celor două facultăți invocate anterior. Devine, astfel, un instrument de lucru, fără a aveapretenția unei abordări exhaustive, ci mai degrabă o împreunare a mai multe direcții deinvestigare, de interes pentru studenții interesați de înțelegerea specificului comunicațional șia rolului campaniilor de profil în elaborarea strategiilor de publicitate sau de marketingelectoral.