Comunicarea. O abordare interdisciplinară - BRATU, Sofia (2023)
Actuala societate este caracterizată de o concurență acerbă în orice domeniu, de dorința individului, dar și a organizațiilor de a ști ce gândesc ceilalți despre ei, de necesitatea îndepărtării barierelor de comunicare, de realizarea, implementarea și menținerea unei imagini sociale pozitive. În aceste condiții, rolul comunicării este incontestabil. Dacă în legătură cu importanța rolului comunicării nu mai există nicio îndoială, asupra apariției, evoluției și definirii acestui important domeniu încă există opinii divergente.