Bunăstarea fizică. Ghid practic. Vol. I - POPA, Mihaela (2023)
Radiografiată prin prisma sănătății, bunăstarea poate fi asemuită cu un tablou complex al vieții, în care componentele se regăsesc în echilibru între planul fizic, psihic, intelectual și spiritual.Respectând caracteristicile unei cercetări originale experimental-aplicative, materialul cuprinde contribuții și abordări personale dobândite în peste 35 de ani de experiență, identificând pe parcursul a 4 capitole probleme considerate semnificative din perspectiva sistemică-integrativă.