Elemente identitare în transformările zonei centrale a orașului Satu Mare, în perioada postbelică - MIHAI-COMAN, Horia (2023)
Cartea de față cercetează transformările prin care a trecut zonacentrală a Municipiului Satu Mare în perioada postbelică, cu urmărireaaspectelor de ordin identitar – aceasta în vederea detectării și discutăriiunor „elemente identitare” ce pot fi asociate transformărilor arealuluistudiat. Titlul cărții încearcă, în acest sens, să se constituie într-oexprimare condensată a tematicii abordate: Elemente identitare întransformările zonei centrale a orașului Satu Mare, în perioadapostbelică.