Media în era digitală - ABRUDAN, Elena (2023)
Cumpărați cartea în format tipărit.Oportunități și inovații cuprinde studii și eseuri ce vizează reproiectarea, reînnoirea jurnalismului și a comunicării în acord cu noile condiții și provocări care apar în această perioadă. Aceste texte reprezintă răspunsul oferit de cercetătorii din cadrul Centrului Media UBB și al Centrului de cercetare a sistemelor și limbajelor media, la propunerea de a reflecta la căile de evoluție a jurnalismului și a comunicării în era digitală.