ELEKTRONIKA Laboratóriumi praktikum – 3. Analóg elektronika gyakorlatok - TUNYAGI, Arthúr Róbert; ALPÁR, Simon (2024)
A jelen kötet egy laboratóriumi útmutató, ahol a hallgató olyan analóg elektronikai kihívásokkalszembesül, amelyeket gyakorlati-kísérleti úton kell megoldjon.