Management educațional - MUNTEAN-TRIF, Letiția (2024)
Volumul și-a propus să aducă în prim-plan anumite perspective ale fenomenului educațional contemporan, care marchează noi redimensionări, noi analize, noi paradigme, modele pentru redefinirea și clarificarea domeniului managementului educațional, în general, și a proceselor educaționale din interiorul școlii actuale, în particular.