Managementul clasei de elevi – strategii eficiente. Ghid pentru profesori și studenți (ed. a II-a revizuită și adăugită) - HERMAN, Ramona Iulia (2024)
Lucrarea Managementul clasei – strategii eficiente, Ghid pentru profesoriși studenți se adresează cadrelor didactice care lucrează cu elevi cu nevoieducaționale tot mai variate, într‐un mediu social în continuă schimbare.Cartea constituie, de asemenea, un reper util pentru studenții careparcurg formarea inițială ca profesori și au nevoie, în această calitate, deun ghid pentru organizarea și gestionarea clasei și a comportamentelorelevilor.