Bevezetés a zenei menedzsmentbe : Egyetemi jegyzet - MIKLÓS, Noémi (2024)
Aki szervezett már kulturális eseményt, minden bizonnyal küszködött máranyagi gondokkal is. Sajnos napjainkban a kulturális események nagy többségealulfinanszírozásban szenved. Ebben az esetben nagy segítséget nyújthat egy jólmegszervezett fundraising akció, vagy, ha a szervezetünkben nincs meg a kellőszakértelem, akkor igénybe vehetjük különböző adománygyűjtésre szakosodottszervezetek szolgáltatásait.