Didactica limbii engleze. Partea II - ȚAULEAN, Micaela (2024)
Lucrarea facilitează procesul de predare-învățare-evaluare a limbii engleze pentrutreapta preuniversitară și este elaboratăpentru studenții absolvenți care vor aplicacunoștințele de la curs în practică.Menționez că lucrarea dată poate fidestinată și profesorilor școlari, deoareceeste o sursă bogată de idei, concepte,exerciții, totodată, și servește la satisfacerea nevoii decunoaștere, de creativitate, de soluționare a problemelor depredare-învățare a limbii engleze la nivel preuniversitar