Noile media în marketingul filmelor contemporane - MITITELU, Ioana (2024)
Prin intermediul acestei cercetări, îmi doresc să inițiez un punct deplecare către dezvoltarea unei industrii cinematografice diversificate și deînaltă calitate în țara noastră. Inspirată de un citat celebru a lui Walt Disney„noi nu facem filme pentru a face bani, ci pentru a face mai multe filme”, îmidoresc să exprim speranța că România va da naștere unor proiectecinematografice ce vor avea potențial de a fi valorificate și pe piețeleinternaționale. Prin inovație, putem să comunicăm publicului că fiecare filmpe care îl realizăm este conceput cu scopul de a răspunde nevoilor șipreferințelor lor.