Constituirea timpului în sistemele alimentare urbane - VASILIU, Codrin Dinu (2024)
Am putea pleca de la chestiunea spațiului. Și i-am da timpului buna sa pereche sistemică. Și vorbim mai ales despre sisteme pentru că, cel puțin la nivelul provocărilor speculative, din punct de vedere simbolic, sistemul ia, acum, locul cetății. Omul marilor orașe iese din istoria sa de om al cetății și intră în cea de actor al sistemului urban. Și această transgresare produce efecte cel puțin interesante în relațiile dintre spațiile private și spațiile publice.