Simpozionul Național al Studenților Geologi și Geofizicieni, ediția a XXII-a, Volum de rezumate - VALEA, Codruța Alexandra (2024)
Ediția a XXII-a a Simpozionului Național al Studenților Geologi și Geofizicieni