Cum să ne poziționăm pe piață? Strategii practice și eficiente pentru piața de Pet Food din România - COSMA, Smaranda Adina; COZMA, Anghel Tudorel (2024)
Această lucrare urmărește să ofere o perspectivă profundă și aplicată asupra strategiilor de segmentare, țintire și poziționare în industria pet food din România, cu un accent particular pe implementarea acestora în practica de business. Scopul acestei cărți este de a furniza cititorilor, fie că sunt universitari, studenți sau practicieni în domeniul marketingului și al managementului, o înțelegere clară a modului în care aceste strategii pot fi aplicate pentru a îmbunătăți eficacitatea marketingului și pentru a obține un avantaj competitiv pe piața din România.