Guvernanța securității naționale: managementul securității spațiului virtual, între realism și supranaționalism - ȘINCA, George-Marius (2024)
Prin excelență, guvernarea într-un domeniu complex precum cel alsecurității cibernetice este un act extrem de sensibil și cu siguranțăgreu de împlinit, dar nu imposibil, motiv pentru care este evidentănevoia unei abordări elitiste în vederea reconceptualizării și construiriiunui sistem de management al informației, bazat în deosebi pesistemele digitale și pe oportunitățile oferite de arealul cibernetic.