Impactul digitalizării în educaţie: studiu cu elevi adolescenţi din judeţul Bihor - COSMA, Mirela-Lăcrimioara (2024)
Lucrarea de față abordează o temă de actualitate deosebită în contextul evoluțiilortehnologice și educaționale recente, dar și al traumelor prin care au trecutsistemele de învățământ – îi includem aici nu doar pe elevi, ci și pe profesori și pepărinți‑, în încercarea de a controla pandemia covid‑19, adoptând învățământulla distanță prin instrumente online ca modalitate principală de livrare de conținuturi,interacțiune și evaluare: impactul utilizării TIC (Tehnologia informațieiși comunicațiilor) asupra rezultatelor școlare.