Rolul comunicării de brand în construirea imaginii politicianului român - MEDVESCHI, Iulia (2024)
Cercetarea noastră are în vedere 11 premieri pe care îi aducem în discuție în calitatea lor de branduri politice, oprindu-ne îndeosebi asupra caracteristicilor brandurilor lor personale așa cum reies ele din discursurile de învestitură. Este vorba despre Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu, Emil Boc, Mihai Răzvan Ungureanu, Vic-tor Ponta, Dacian Cioloș, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Viorica Dăncilă, Ludovic Orban, Florin Cîțu. Demersul nostru se concen-trează asupra procesului de construcție a imaginii publice în și prin discurs.