Elemente de chimie computațională - LUPAN, Alexandru; SILAGHI-DUMITRESCU, Radu; BRÂNZANIC, Adrian M. V. (2024)
Volumul de față se concentrează pe metodele care folosesc calculatorul pentru a simulasubstanțele chimice și proprietățile acestora. Definim acest domeniu ca „chimiecomputațională”.