Cartea poveștilor. Povești create de studenți - MALINA, Oana-Rahela; BUGNARIU, Alice-Andrea; BACIU, Ciprian (2024)
DOI: https://doi.org/10.52257/9786063723117 Volumul de față, configurat în cadrul proiectului „Atelierulpoveștilor”, reunește o selecție de resurse educaționale create destudenții de la specializarea „Pedagogia Învățământului Primar șiPreșcolar”, aparținând Universității „1 Decembrie 1918” din AlbaIulia, înmatriculați la Alba Iulia sau la extensia universitară dinDeva, precum și Universității Babeș-Bolyai, extensia universitarădin Târgu Mureș, sub îndrumarea conf. univ. dr. Ciprian Baciu.