Modelarea geometriilor 3D în ingineria mecanică - COJOCARU, Vasile (2024)
Autorul acestui volum a urmărit realizarea unuimaterial sintetic care să prezinte bazele modelării geometriilor 3D în ingineria mecanică.Cartea nu-și propune să fie un Help al unui anumit soft și nu-și propune să prezinte toateopțiunile pe care le oferă o anumită comandă. Intenția autorului a fost de a prezentacititorului principiile și metodele generale de lucru, aspecte care rămân valabile pentru maimulte ediții de soft, chiar dacă anumite comenzi și interfețe se pot schimba.