Securitatea cibernetică în secolul XXI Sustenabilitate în Business Intelligence - GURZĂU, Sorin (2024)
Noutatea temei abordate în prezenta lucrare rezidă în identificarea,definirea și delimitarea zonelor de risc pentru securitatea cibernetică casuport al durabilității în business intelligence, în domenii interconectate șicu vizarea expresă a sistemului medical ca infrastructură critică vulnerabilăși în contextul pandemiilor.