Problematica feministă în lumea contemporană - RUSU, Marinela (2024)
Problematica feministă este una complexă, cu profunde implicații istorice, culturale și sociale. Volumul de față reunește studiile unor specialiști – psihologi, profesori și cercetători din domenii social-educative, centrate pe ideile feminismului contemporan.