Bölcsődések nevelése az oktatási rendszerben: fogadtatás, helyzetkép, szemlélet, megvalósítás - STARK, Gabriella; BARABÁSI, Tünde (2024)
A kedves olvasó egy kutatási beszámolót tart a kezében, amelyben azutóbbi évek romániai bölcsődei nevelést érintő formai és tartalmi változásait,valamint ezek szakmai visszahangját tártuk fel és rendszereztük a szakmailagérintettek szemszögéből.