Marea strategie - Arta de a crea putere: dezbateri curente privind marea strategie americană - MOISE, Iulia (2024)
Cartea de față aduce cu sine o perspectivă particulară în spațiul autohton în ceea ce privește explicarea comportamentului strategic al statelor pe scena internațională, printr-o abordare la confluența domeniului relații internaționale cu cel al studiilor strategice și de politică externă.