Tradiţie şi inovaţie: 15 ani de cercetare doctorală în Sociologie, la Oradea - CHIPEA, Floare; BUHAȘ, Raluca; HATOS, Adrian (2025)
Rolul Școlii Doctorale de Sociologie nu se limitează la formarea cercetătorilor. Ea are și omisiune de a contribui la înțelegerea profundă a fenomenelor sociale, a dezvoltăriicomunității și a transformărilor societății contemporane. De la problemele educației șiimpactul digitalizării, până la calitatea vieții, etica în administrație sau bunăstarea socială,temele de cercetare abordate de doctoranzi și profesori au demonstrat relevanța sociologieipentru lumea din jurul nostru.