VOSviewer în analiza bibliometrică pentru științele educației, psihologie și asistență socială: ghid practic - RAD, Dana; GHICA, Elena Doina (2025)
Într-o eră în care tehnologia redefinește continuu metodeleși instrumentele de cercetare, analiza bibliometrică a devenitun element esențial în explorarea structurii și evoluției literaturiiacademice. Domeniile educației, psihologiei și asistenței socialesunt profund influențate de această transformare, iar studențiiși cercetătorii sunt încurajați tot mai mult să se familiarizeze cutehnici avansate de analiză și vizualizare a datelor bibliografice.Această carte, VOSviewer în analiza bibliometrică pentru științeleeducației, psihologie și asistență socială: ghid practic, se adreseazăstudenților, dar și cercetătorilor aflați la început de drum, careîși doresc să aprofundeze analizele calitative cu ajutorul unuiinstrument accesibil și intuitiv.