Strategii şi tactici subsecvente planificării activităţii de fundraising din cadrul organizaţiilor nonprofit - ȘEULEAN, Andreea-Angela (2025)
Aplicarea științei marketingului în domeniul particular al activitățiiorganizațiilor care alcătuiesc sectorul nonprofit constituie un importantpunct de demarcație referitor la temele tratate în cadrul acestuia. Dacă neraportăm la cronologia istorică a conceptului de marketing nonprofit, amputea afirma că existența acestuia datează de o perioadă de timpconsiderabilă, dar, în continuare, domeniul este deschis elementelor denoutate cu potențial de optimizare permanentă a cadrului de realizare aacestuia. Cu toate că, din rațiuni de ordin general, domeniul marketinguluinonprofit a beneficiat de numeroase referiri atât de ordin teoretic, cât șiaplicativ, fiecare dintre aceste arii considerată în individualitatea sanecesită în permanență integrarea de conținuturi cu capacitate dedelimitare a propriei configurații.