Fitness și culturism - RUS, Romulus Virgil (2025)
Fitnessul și culturismul sunt discipline care contribuie la formarea competențelor pe care și le însușesc studenții și a multiplelor beneficii ale acestora reflectate ulterior în dezvoltarea programelor educative pentru sănătatea populației, pentru dezvoltarea sănătății fizice și mintale și procesul educativ din școli. Pentru studenți, aceste discipline pot fi privite ca un pilon important în acumularea cunoștințelor necesare în combaterea patologiilor legate de modul de viață inadecvat.