Utilizarea filmelor de animaţie în învăţământul primar, la ştiinţe - VEREȘ, Sanda (2025)
Ca urmare a dezvoltării TIC, a creșterii și diversificării ofertei deproduse multimedia, a creșterii nivelului de competență digitală aprofesorilor și elevilor, a reducerii costurilor și a accesului ușor și rapid lainternet (Dulamă et al., 2021), în ultimii ani a crescut tendința folosiriimaterialelor ilustrative în instruire, comparativ cu prezentareainformațiilor sub formă de text (Lowe, 2003), ceea ce reprezintă un avantajimportant pentru învățarea la științe, în învățământul primar.