Psihologia socială şi psihologia spirituală aplicată (suport de curs universitar) - RUNCAN, Patricia (2025)
Psihologie socială și psihologie spiritualăaplicată. Suport de curs universitar le prezintăstudenților de azi – viitori asistenți sociali, educatori,învățători, manageri, medici, profesori, psihologi, teologietc. – două domenii ale psihologiei prezentate încomplementaritatea și interconexiunea lor.Cele două domenii sunt prezentate, în acest curs,„în oglindă”. Psihologia socială aplicată și psihologiaspirituală aplicată sunt prezentate, pe parcursul a câtetrei capitole, în care sunt explicate domeniile de aplicare,principiile, istoricul și teoriile specifice fiecăreia, urmatede o analiză de tip SWOT care permite identificareaasemănărilor și deosebirilor dintre aceste domenii alepsihologiei.