Sporturi și activități nautice - ROHOZNEANU, Dan-Mihai (2025)
Fie că ne referim la sporturile nautice, care presupun competiții la cel mai înalt nivel, sau pur și simplu la activitățile nautice, practicate mai ales pentru destindere și ca activități de timp liber, un lucru este cert: omul a îndrăgit și îndrăgește apa și toate activitățile care se pot desfășura aici. De aceea nu contenește să-și propună să le diversifice, atât pentru plăcerea de a fi pe/în/sub apă, cât și, mai ales, pentru a-și testa și descoperi noi limite.