Loisirul, vârstnicii și activitatea fizică - PRODEA, Cosmin (2025)
Acest suport de curs este dedicat studenților din domeniul educației fizice, kinetoterapiei, asistenței sociale și altor domenii conexe. Scopul său este de a oferi o sinteză accesibilă și actualizată despre conceptele, teoriile și practicile din domeniul activităților de loisir adresate vârstnicilor.