INVITAȚIE LA DRUMEȚIE ȘI PESCUIT PE VALEA SOMEȘULUI MIC. Ediţia a doua, revizuită şi adăugită - CIOBANU, Marcel (2018)
Prin conţinutul ei, lucrarea se adresează tuturor celor care îndrăgesc natura, pescarilor sportivi, biologilor, celor care gospodăresc apele de munte şi celor care valorifică, într-o formă sau alta, apele lacurilor de acumulare. Toţi aceştia vor găsi în paginile cărţii informaţii veridice asupra frumuseţilor văilor montane ale Someşelor şi asupra peştilor lor.