TENDINŢE ACTUALE ÎN PREDAREA ŞI ÎNVĂŢAREA GEOGRAFIEI. CONTEMPORARY TRENDS IN TEACHING AND LEARNING GEOGRAPHY.volumul 16 - DULAMĂ, Maria Eliza; ILOVAN, Oana-Ramona (2018)
Volumul șaisprezece (în ordinea apariţiei, începând cu anul 2006) cuprinde o partedintre lucrările celei de-a XII-a ediție a conferinţei internaţionale Tendinţe actualeîn predarea şi învăţarea Geografiei/Contemporary Trends in Teaching andLearning Geography, organizată în 5-6 noiembrie 2016, de către Facultatea dePsihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” dinRomânia, în parteneriat cu Facultatea de Geografie a aceleiaşi universităţi din Cluj-Napoca, cu Katholische Universität Eichstätt-Ingolstadt, Facultatea de Geografie şiMatematică, Profesura de Didactica Geografiei, cu Facultatea de Geografie dinUniversitatea din Tiraspol cu sediul la Chişinău, din Republica Moldova, cuInstitutul de Ştiinţe ale Educaţiei din Chişinău, din Republica Moldova, cuFacultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din Universitatea Eskisehir Osmangazi, din Turciaşi cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, din România.