Gimnastica de bază. Teorie și practică - NEGRU, Ioan Niculaie (2019)
Materialul  realizat,  cu  multiple  provocări,  este  rodul  unui  efort  desfășurat de‐a lungul mai multor ani, timp necesar pentru ca el să devină  unul  de  calitate și,  din  punctul  meu  de  vedere,  de  real  sprijin  pentru cei care pășesc pe acest teritoriu vast al gimnasticii de bază respectiv al recuperării fizice prin intermediul activităților motrice.