Microeconomie Step by step - BODEA, Gabriela (2021)
Motivația prezentei lucrări este una firească: logicaeconomică trebuie să fie calea pe care fiecare poate s-o aleagăatunci când are de rezolvat o problemă de adaptare la parcursuleconomic curent, uneori extrem de solicitant.