Macroeconomie. Step by step - BODEA, Gabriela (2022)
Volumul de față își propune să devină o sursă de informareutilă persoanelor care studiază conturul macroeconomicdin perspectiva unor nespecialiști în domeniu.Rolul acestei lucrări este nedisimulat: activitatea agențiloreconomici nu se limitează doar la analize individuale, ci trebuieobservată sub aspect agregat. Așadar, scopul nostru vizeazăansamblul complex din care fac parte entitățile amintite.