Metalele în sistemele vii (ed. a II-a) - SILAGHI-DUMITRESCU, Radu; CIOLOBOC, Daniela; ÁRKOSI, Mariann Kinga; TOMOIOAGĂ, Nicoleta (2023)
DOI: https://doi.org/10.52257/9786063719370Aceasta este ediția a doua a unui text destinat în primul rând celor interesați a aflamai multe despre rolurile metalelor în sistemele vii – indiferent de nivelul de educațiesau domeniul de interes profesional. Se dorește în același timp ca textul să fie și oreferință utilă pentru studenții din științele exacte care studiază chimia bio-anorganicăși zonele conexe. Autorii aduc mulțumiri pentru discuții utile colegilor din cadrulFacultății de Chimie și Inginerie Chimică – prof Csaba Paizs, dr. Adrian Brânzanic,Maria Lehene, Cezara Zăgrean-Tuza, Alexandru Sonica și alți membri ai grupului dechimie bioanorganică din cadrul FCIC a UBB.