Relaţiile sociale din jocurile video: capitalul social şi jocurile video - GHEȚĂU, Cosmin (2024)
Lucrarea, cu toate că are o compoziție științifică distinctă, am avut dorința, pe parcursul anilor de cercetare, de a o face accesibilă atât pentru academicieni, cât și pentru publicul larg. Astfel, prima parte a cărții, concentrată asupra analizei literaturii, se aseamănă cu un manual, având ca scop prezentarea lumii jocurilor video, cu accent pe aspectele sociale. Atunci când am abordat concepte științifice, am încercat să furnizez explicații și exemple concrete pentru a facilita înțelegerea acestora.