Gimnastica aerobică de întreținere - PETRACOVSCHI, Simona Angela; DOMOKOS, Martin Petru; DOMOKOS, Ştefania Cerasela (2025)
Gimnastica aerobică de întreținere are un istoric ce începe în anii ՚60 și continuă și în prezent. Este foarte important ca studenții să înțeleagă evoluția istorică a acestei ramuri a fitnessului din perspectiva oamenilor care au creat-o și a inovației pe care au făcut-o în a doua parte a secolului XX și care continuă să se dezvolte și în prezent datorită tehnologiei care vine să răspundă necesităților oamenilor interesați de activitate fizică, sănătate și viață activă.