Parenting. Abordări psihologice și intervenții educaționale - IGNAT, Sonia (2025)
Această lucrare a fost concepută ca o resursă științifică aplicabilă înformarea studenților din domeniile psihologiei, științelor educației și asistențeisociale, dar și ca un ghid pentru profesioniștii care lucrează cu familiile– psihologi, consilieri, cadre didactice, asistenți sociali – și nu în ultimul rând,pentru părinții sau viitorii părinți preocupați de propria dezvoltare și derelația cu copiii lor. Scopul nu este acela de a oferi rețete sau modele idealede parenting, ci de a sprijini reflecția critică, înțelegerea contextualizată șidezvoltarea competențelor relaționale, emoționale și educaționale.