Reluarea urmăririi penale: studiu monografic privind natura, temeiurile şi consecinţele procesuale - BODEAN, Valeriu (2025)
Lucrarea de față, dedicată analizei instituției reluării urmăririi penale, reprezintă rezultatul unei cercetări aprofundate realizate de autor dintr‐o dublă perspectivă: cea a fostului practician – cu o experiență solidă în activitatea de procuror – și cea a cadrului didactic universitar, implicat activ în procesul de formare și reflecție juridică.