Jurnal de noapte vol. 2: 1985-1991 - FABRE, Jan (2025)
Pentru prima dată, publicul român are acces la scrisul unuia dintre cei mai controversați și fascinanți artiști europeni contemporani. Jan Fabre (n. 1958, Anvers) e dramaturg, regizor, performer și artist vizual, cunoscut pentru spectacole radicale și lucrări care explorează corpul, metamorfosisul și limitele vieții.