Munca și viața personală: conflict sau echilibru? Teorie și aplicații - BUHAȘ, Raluca (2026)
Interacțiunea dintre viața profesională și viața personală reprezintă, în ultimul timp, una dintre cele mai de interes și complexe teme ale societății contemporane, având implicații directe asupra sănătății, bunăstării, performanței și calității vieții indivizilor. Transformările accelerate ale pieței muncii, digitalizarea și redefinirea rolurilor sociale au impact semnificativ asupra modului de gestionare a granițelor dintre muncă și viața personală. Prin urmare, analiza acestei interacțiuni este actuală și esențială pentru formarea viitorilor specialiști în domeniu.